Arsenal Türkiye

Arsenal Hakkında Her Şey...

Arsenal – Chelsea

ByArsenal Türkiye

May 2, 2023

Bu sezon ki son Londra derbisi ile galibiyet serimize başlamak istiyoruz.

Pazar günü Manchester City’nin Fulham’ı yenmesinin ardından tekrar zirveye yükselme şansımız var. Şampiyonluk için en yakın rakiplerimiz Çarşamba günü West Ham United’ı konuk ettikleri maçta sahada olacaklar.

Öte yandan, muzdarip bir sezon geçiren Chelsea’nin sadece gurur için oynayacakları bir maç olacak. Geçtiğimiz ay Graham Potter’ın geçici olarak yerine geçen Frank Lampard, görevde olduğu süre boyunca beş ardışık yenilgiyi sonlandırmak için çaba gösteriyor. Bu, Chelsea’nin 1993’teki en kötü yenilgi serisi.

Arteta, Chelsea hakkında şunları söyledi: “Onların yaklaşımını bilmiyorum. Çok tehlikeliler çünkü sahaya koyabilecekleri bireysel yeteneklere baktığınızda kesinlikle büyük tehditleri var, bu yüzden buna dikkat etmemiz gerekiyor.

“Emirates’e bizi yenmek için gelmeye çalışacaklar. Harika bir menajerleri ve olağanüstü oyuncuları var, bu nedenle ne yapacaklarını öngörmek çok zor çünkü farklı oyuncularla ve farklı özelliklerle farklı şekillerde oynayabilirler. Biz maçı kazanmak için hazırlanacağız, sadece bu.”

Lampard şöyle diyor: “Bakış açınıza bağlı olarak iyi bir zamanda bizimle oynamak ya da değil, her iki şekilde de olabilir. Premier Lig’i kazanma mücadelesinde hala çok güçlüler, harika bir sezon geçiren harika bir takımlar. Eğer biraz yaralanmışlarsa, büyük bir tepki verebilirler, ama eğer biz onlar için hayatı zorlaştırabilirsek, elbette farklı hissedebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir